Frequently asked questions

1. Vad är Cylex Lokal Sökning?

S.C. Cylex Tehnologia Informaţiei S.N.C. är registrerat i Rumänien och bedriver online yrkesregister under namnat Cylex Lokal Sökning.

Företagsregistreringar i våra yrkesregister är gratis och profilsiderna kan bli vantligvis hittad hos sökmotorerna bland de första 10 resultat.

Cylex Lokal Sökning visar också yrkesregister i andra länder - t.ex. Sydafrika, Spain, Kanada, Australien, Ungarn, Frankrike, Italien, eller USA.

Våra yrkesregister tjänar som community portaler. Registrerade företag kan ladda upp gratis videoklipp, foton, artiklar, nyheter, produkter och partnerskapsförfrågningar allt medan användare har möjligheten att utvärdera företag och bedömma deras produkter och tjänster.

2. Hur kan jag lägga till mitt företag till Cylex Lokal Sökning?

Det är helt gratis och enkelt att lägga till ett företag på våra yrkesregister. Klicka på Registrera knappen på hemsidan och endast fylla i de obligatoriska fälten.

Du har nu möjligheten att registrera en gratis yrkesregisterprofil antingen som företag eller som community användare som t.ex kan skriva recensioner.

3. Kan jag lägga till flera avdelningar från samma företag till Cylex?

Om ditt företag är repräsenterat i fler orter så kan du lätt lägga till upp till 10 avdelningar genom att använda samma registreringsprocess. Om du har fler än 10 platser för ditt företag kan du välja mellan 2 verktyg som vi har utvecklat för att hjälpa dig med att förvalta din online närvaro.

4. Hur kan jag göra anspråk på mitt företag?

På ditt företags profilsida finns det en "MEDDELA FELAKTIGA UPPGIFTER". Klicka på denna och välj " GÖR ANSPRÅK PÅ PROFIL" från rullgardinsmenyn. Därefter välj på nästa sida en e-post eller lägg till ett annat e-postkonto, varifrån du kommer att ta emot steg för steg instruktioner för uprättandet av en användare till att förvalta din företagsprofil.

Om du behöver hjälp så skicka oss en e-post på info@cylex.se

5. Hur kan jag uppdatera mina företagsuppgifter på Cylex Lokal Sökning?

Det finns två enkla sätt att uppdatera dina företagsuppgifter:

 1. Om du inte ännu har gjort anspråk på din profil hittar du den markerade knappen 'MEDDELA FELAKTIGA UPPGIFTER’ på din profilsida. Klicka på denna och välj 'GÖR ANSPRÅK PÅ PROFIL’ från rullgardinsmenyn. Välj på nästa sida en e-post eller lägg till ett annat e-postkonto (under sista steg) varifrån du kommer att ta emot steg för steg instruktioner för inrättandet av en användare till att förvalta din företagsprofil.
 2. Om du redan har gjort anspråk på din profil så kan du hitta den markerade knappen 'MEDDELA FELAKTIGA UPPGIFTER’ på din profilsida. Klicka på denna, dernäst välj 'MEDDELA FELAKTIGA UPPGIFTER’ från rullgardinsmenyn. Använd e-posten och lösenordet som du har fastställt vid registrering eller gjort anspråk på profilen. Om du har glömt dina inloggningsuppgifter, då använd 'Hämta lösenord'-knappen och följ instruktionerna.

Om du behöver hjälp så skicka oss en e-post på info@cylex.se

6. Varför är mina uppdateringar inte online?

Genom att använda Meddela felaktiga uppgifter-funktionen från ditt företags profilsida har du möjligheten att ändra din presentationssida genom att fylla i formuläret. De uppdaterade uppgifter kontrolleras av en av våra anställd innan den visas online. Om dina ändringar inte är synlig är det liktydigt met att godkännandeprocessen ännu inte har genomförts.

7. Hur raderar jag mitt företag från Cylex Lokal Sökning?

På ditt företags profilsida finns det en 'MEDDELA FELAKTIGA UPPGIFTER’. Klicka på denna och välj 'Ta bort registrering’ från rullgardinsmenyn. Klicka bara på knappen, fyll i de obligatoriska fälten och dina företagsuppgifter tas bort från vårt yrkesregister så snart de kontrolleras av en av våra operatörer. Raderingsprocessen kan endast göras av Cylex-personalen.

8. Varför finns det en skillnad mellan företag med en detaljerad profilsida och företag utan några uppgifter på deras profilsida?

Våra yrkesregister erbjuder samma möjligheter för varje företag att presentera sig med så få uppgifter som de önskar. Företag kan specifiera uppgifter omkring deras produkter, tjänster, öppettider eller lägga till en logotyp, videoklipp eller foton. En detaljerad profil (med företagsbeskrivning, tjänster och produkter) betyder bättre resultat hos Cylex Lokal Sökning och andra sökmotorer som Google.

9. Har du en ruttplanerare?

Ja, vi har. När du befinner dig på ett företags profilsida, klicka bara på kartan och ett pop-up fönster öppnas. Där kan du mata in din startpunkt och destination och kartan kommer att visa den bästa rutten till din destination.

10. Hur kan jag korrigera det geografiska läget av mitt företag på kartan?

Du kan korrigeral läget på kartan genom att använda Meddela okorrekta uppgifter eller Logga in på ditt företags profilsida. Dra den röda markören till rätt plats och spara.

11. Varför ligger markeringspilen på en fel plats?

Den direkta länken mellan karten och företagets adress är fastställd av en automatiserad mjukvara. Det är möjligt p.g.a. likheten av namn eller avsaknaden av en gata på kartan att en annan gata med liknande namn visas istället för den önskade gatan. Vi ber om ursäkt för olägenheten.

12. Varför är mitt företag uppfört på Cylex Lokal Sökning även om jag aldrig har lagt det till i detta yrkesregister?

Cylex Lokal Sökning övervaka hela tiden öffentliga listning av företag på nätet som är registrerad i vårt system enligt bestämda kriterier och som därefter kommer at visas som sökresultat. Våra yrkesregister uppskattar de viktigsta aspekterna av lokal sökning som säkrar att ett företags uppgifter är samstämmig, korrekt och tillgänglig överallt på nätet. Med avseende på funktionaliteten är våra yrkesregister inte mycket annorlunda än andra sökmotor som Google som samlar in data och visar dessa data på deras länksidor. Naturligtvis finns det alltid den möjlighet att företag kan bli lagt ill av deras representanter som har använt 'Registrera'-knappen.

13. Hur kan jag abonnera eller säga upp nyhetsbrev?

Om du vill anmäla dig till eller avanmäla från vårt nyhetsbrev, vänligen skicka oss en e-post på info@cylex.se eller du kan alltid klicka på sidfoten (du hittar sidfoten nederst i vår e-post).

14. Hur kan jag förstärka mitt företags position i sökresultaten?

Det finns flera sätt att förstärka ditt företags position i sökresultaten.

 1. Kategorier (Relevansfaktor)
 2. Vår placeringsalgoritm är baserat på kategorier och nyckelord. Detta är årsaken till att du måste lägga till relevanta nyckelord till din Cylex-profil och dubbelkolla dina kategorier.

 3. Positiva recensioner (recensionsfaktor)
 4. Det finns inte som visar ditt företags värde mer än glada kunder. Varför inte sikra dig att alla kännar til dem? Fråga dina nöjda kunder om de önskar att skriva en recension av ditt företag. Du kan göra deta via e-post efter en framgångsrik affärstransaktion eller du kan använda vår recensionswidget till att uppmuntra dem. Dela recensionerna på dina sociala media-profiler för att få ännu bättre synlighet.

 5. Precisa och nya uppgifter (aktualitetsfaktor)
 6. Uppdatera din profilsida regelmässigt. Korrekta och detaljerade uppgifter är ett nyckelbegrepp. Även om det inte finns några betydande ändringar i dina kontaktuppgifter kan du hålla din sida uppdaterad genom alltid att lägga till något nytt. Informera dina kunder om nya evenemanger, dela artiklar och nyheter och bara lägga till en ny bild i ditt galleri.

 7. Särerbjudande ( Särerbjudandefaktor)
 8. Kunder älskar rabatter och erbjudanden. Vad är efter din uppfattning är en liten rabatt kan det vara av avgörande betydelse för kunder. Visserligen är effekten tidsbegränsad men du kan lägga till nya erbjudanden och återskapa de gamla. Glöm inte också att dela dessa erbjufanden på sociala media-plattformar.

 9. Öppettider (Öppettidsfaktor)
 10. Eftersom denna uppgift är en av de viktigaste kommer profiler som har öppettider att ranka högre i vårt register. HittaÖppna, vår partner webbsida kommer också att visa dessa öppettider.

Kort sagt är det viktigt att säkerställa att du fylla i ditt företags profilsida och välja de mest relevante kategorierna och nyckelorden för ditt arbetsområde. Håll dina uppgifter uppdaterade och lägg till så många som möjligt: öppettider, särerbjudanden, kampanjer, skriva inlägg om nya varor eller tjänster. Ju fler nyckelord du användar desto fler sökträffar kommar du att få i våra databaser och i sökomotorer såsom Google eller Yahoo. Senare om du vill lägga till flera nyckelord, då klicka på Logga in-länken för att gå in på ditt konto, eller fylla i formuläret för att uppdatera data genom att klicka på Meddela felaktiga uppgifter-länken på ditt företags profilsida.

15. Varför är nyckelord nödvändiga?

För affärer är de viktiga eftersom du gärna vill visas hos sökmotorerna när folk söker efter nyckelorden eller meningar som är relevanta för dina produkter och tjänster. För att ha en chans att vara nära topresultaten är det nödvändigt att ange dessa ord och meningar i din profil. Tänk som en kund. Indentifiera din målgrupp och tänk på kunderna när du skapar din första nyckelordslista. Nyckelord presenterar produkter, tjänster och varumärken som en användare söker. En längre nyckelordslista kan innenbära mer framtoning för ditt företag i sökresultaten. Välj speficificerade nyckelord för att inrikta mod särskilda kunder. T.ex. om ditt företag är ett hotell kunde nyckelorden vara: hotell, logi, o.s.v. Genom användning av särskilda nyckelord kommer din profil att visas enbart för begrepp gällande ditt företag. Men tänk på att ifall nyckelorden är alltför särskilt då kanske ni inte nå fram till så många människor som du önskar.

16. Vilke andra gratis tjänster erbjuder Cylex?

De flesta av våra produkter och tjänster är gratis. På din profisida via Meddela felaktiga uppgifter-länken eller Logga in-länken kan du publicera erbjudanden, artiklar, nyheter, skapa en produkt- och servicekatalog, ladda upp videopresentationer, o.s.v. som alla optimerar Google-sökningen.

17. Vad är fördelarna genom att vara Cylex Community medlem?

Genom att vara en del av Cylex Community kan du:

 1. Uttrycka din mening genom att skriva recensioner
 2. Dela med dig av dina erfarenheter och hjälp andra med att fatta bättre beslut. Hjälp företag att vara ännu bättre m.h.a. dina recensioner.
  Skriv recensioner och dela med dig av dina erfarenheter som du har haft med olika företag.
  Bakom Cylex Community och besökare av vår webbsida hittar du äkta människor som söker efter en möjlighet att hitta pålitliga företag som leverar arbete av hög kvalitet.

 3. Hitta företag med bra recensioner
 4. Du kan genomsöka Cylex m.h.a. företagsnamn, nyckelord, kategorier, platser och i A-Z-listor.
  Resultaten kan filtreras efter webbsida, e-post, bekräftade profiler, öppettider, pålitliga recensioner, meny o.s.v.

 5. Hitta last-minute-erbjudande och särerbjudande
 6. Få mer valuta för pengarna. Upptäcka de bästa erbjudandena och rabatterna.

 7. Registrera företagsprofil
 8. Registrera ditt företag eller gör anspråk på en företagsprofil som är registrerat av en av vår anställd eller samarbetspartners. Hålla kontakten till dina kunder och dra nytta av fördelarna genom att ha en företagsprofil. Det är GRATIS!

18. Hur kan jag ändra mina profiluppgifter på Cylex Community?

Se till att du är loggat in. Överst i höger hörna av sidan hittar du ditt profilnamn, Klicka på detta och du vidareföras härefter till din profilsida. Där kan du redigera din profil, se dina egna recensioner og lägga till företag som du önskar att förvalta med din profil.

19. Är Cylex gratis?

Det finns inga dolda avgifter eller kostnader på Cylex. Skapande av företagsprofil, uppladdning av dina produktbilder, användning av erbjudanden och allt annat är från början gratis.

20. Vad är särerbjudande?

Särerbjudande är antingen rabatter eller särerbjudanden som anges i procent eller som pris och som visas i vårt register.

21. Vilka fördelar har jag genom ett särerbjudande för mitt företag?

Företag som skapar ett särerbjudande kommer att bli prioriterat i hela giltighetstiden av deras erbjudande mht. Sökresultaten. Det innebär högre omsätning, fler kunder och ökad vinst för företag, samtidigt du behåller din gratis status i vårt företagsregister. Det finns 2 möjligheter att lägga till ett erbjudande för ditt företag:

 1. Säkerställa att du är inloggad och klicka på startsidan direkt under bannern ‘NYASTA SÄRERBJUDANDE’ på ‘SKAPA SÄRERBJUDANDE’. Mata in uppgifterna för ditt särerbjudande och låt dina kunder profitera av fördelerna!
 2. När du är inloggad då välg från instrumentpanelen i menylistan ‘Erbjufande & Produkter’. Där kan du klicka på 'Skapa särerbjudande', mata in detaljerna och strax är du färdig.

22. Hur använder jag Cylex Särerbjudandekuponger?

Skriv ut och ta med kupongen, visa fram kupongen vid betalningen! Du kan lämna kuponkoden i affärer innan betalningen. Tänk på att dela med dina vänner och berätta för oss hur det gick.

23. Vad behöver du för att vara på listan över top-företag?

Listan över top-företag är baserad på ett resultat som är sammansatt av fler faktorer som t.ex. Revisionsrapporter, synlighet på Cylex och hos sökmotorerna, recensioner från tredje part eller Cylex. Be om en gratis granskning för att se om du kan upptas på denna lista genom att skicka oss en e-post på info@cylex.se

24. Hur fungerar Rich-sökresultat?

När du integrerar Cylex-widgeten på din hemmsida lägger vi till samman med widgeten några koder, i enlighet med Googles krav, för att visa din sammanlagda värderingen. Nästa gång Google genomsöker och indexerar din sida kommer Google att visa de sidor som innehåller widgeten samman med din stjärnvärdering.