GymSupporten - Produkter, offerter, nyheter

Rapport/artikel

Gymservice, frakter & installationer

den 26 januari 2020

GymSupporten Sweden är en kedja i hela Sverige av oberoende och anslutna Gym & Motionskonsulter som är godkända exklusiva distributörer av GymPartner Swedens nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning med inriktning på gym, bostadsrättsföreningar, idrottsklubbar, skolor,rehabcenters och fysioterapi-kliniker.

Gymservice, frakter & installationer

Gym & Motionskonsulterna utför även gymservice, frakter & installationer, serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner.

Stort lager av begagnad och ny gymutrustning

Det betyder att vi är enskilda supportföretag som samarbetar, servar och säljer till privatpersoner och företag i Sverige. Vad du får när du väljer oss som leverantör av din gymutrustning är tillgång till hela vårt produktsortiment som består av begagnad gymutrustning i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex Startrac, Bodybike och svenska Gymleco & Nordic Gym.
Med dessa varumärken kan vi utrusta kompletta gym oavsett storlek eller önskemål till ett oslagbart pris. Vi har över 30 års erfarenhet av att driva och bygga gym och sälja träningsutrustning och hjälper mer än gärna till att svara på frågor och bolla idéer.

Digital Marknadsföring

GymSupportens Gym & Motionskonsulter är licensierade utbildare av Webbredaktörer och förmedlare av GymDigital Webbyrån’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym där även denna tjänst kan ingå:

Powerlisting

Digitalmarknadsföring med dina företagsuppgifter och din verksamhet korrekt presenterade på många relevanta sajter ( dvs. samma uppgifter på alla sajter)

Närvarokollen – Vi kollar och följer upp vad som finns på Internet om ditt företags uppgifter och verksamheter. För att detta ska kunna göras så krävs det att sökningarna görs från en Ip-adress som aldrig sökt på dina företagsuppgifter, verksamhet och sökordsfraser etc.

Googlekollen -Vi kollar och följer upp vad som finns på världens viktigaste sökmotor Google om ditt företags uppgifter och verksamheter. För att detta ska kunna göras så krävs det att sökningarna görs från en Ip-adress som aldrig sökt på dina företagsuppgifter, verksamhet och sökordsfraser etc.

Hemsideskollen – Vi kollar hur din hemsida presterar på Internet och vad som finns dina företagsuppgifter och verksamhet. För att detta ska kunna göras så krävs det att sökningarna görs från en Ip-adress som aldrig sökt på dina företagsuppgifter, verksamhet och sökordsfraser etc.

SEO-kollen-Om du har en hemsida så kan vi köra SEO-kollen och få uppgifter och vad dina sökord och sökordsfraser presterar. Dvs vad det blir för sökresultat.
Att behärska och förstå detta är faktiskt viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt. Därför finns vi här.

Vi älskar att behärska digital marknadsföring.

GymSupportens Gym & Motionskonsulter är exklusiva Återförsäljare av Gymreklam.se stora koncept av skyltning, bildekor,banderoller, vepor,roll-up, fönsterdekor,dekaler etc.

GymPartner Sweden anlitar GymSupportens Gymservice för frakter & installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner.